A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
4.314 Ft (3.397 Ft + ÁFA)

UGREEN NW122 Ethernet RJ45, Cat.6A, UTP hálózati kábel, 10m (fekete)

Ár:
4.314 Ft (3.397 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 70656
Cikkszám: I18763
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: UGREEN
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

UGREEN hálózati kábel

A rendkívül vékony (mindössze 2,8 mm átmérőjű) UGREEN kábel nemcsak gyors, akár 10 Gbps sebességű adatátvitelt tesz lehetővé, hanem széles körű kompatibilitást is biztosít az RJ45-ös interfésszel rendelkező eszközökkel. Tökéletes lesz, ha törődik a kábel megjelenésével, vagy korlátozott hely áll rendelkezésére a kábel számára. Rugalmasságának köszönhetően szűk helyeken is elfér.

Megbízható

Legyen szó játékról, fájlok letöltéséről vagy online filmnézésről, a UGREEN Ethernet kábel minden helyzetben működni fog. Nem kell aggódnia az interferencia miatt, amelyre a vezeték nélküli internet hajlamos.

UGREEN minőség

Kiváló minőségű kivitelezés és kiváló teljesítmény jellemzi a UGREEN Ethernet kábelt. Az aranyozott csatlakozó érintkezők biztosítják a legjobb termékminőséget és a nagy tartósságot. Biztosítja a problémamentes és gyors adatátvitelt.

Gyártó UGREEN
Modell NW122
Termékkód 70656
Adatátviteli sebesség 10 Gbps
Interfész 2x Ethernet RJ45 Cat. 6A
Kábel hossza 10 m
Szín Fekete
Anyag Nejlon fonott, aranyozott csatlakozók
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!