A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Termékek Menü

Szállítási és fizetési feltételek

A szolnoki üzletünkben lévő raktárkészlet és árak nem egyeznek meg a webshopban feltüntet raktárkészlettel és árakkal!!!

A webáruházunkban lévő termékek 2-4 napon belül kerülnek szállításra munkanapokon történő rendelés esetén (csak házhozszállításnál érvényes). Ha kért mennyiség nincs raktáron vagy nem raktáron lévő termék esetén a beszerzés 1-4 hét is lehet. Érdemes az ügyfélszolgálatunkon érdeklődni a termék valódi rendelkezésre állásáról, mert a raktárkészlet frissítése csúszással történik. Email: info@wincity.hu Tel.: +36-56-413-086

A szállítási módok:

Személyes átvétel:

A rendelését átveheti személyesen szaküzletünkben nyitvatartási időben. Értesíteni fogjuk Önt email üzenetben, ha átvehető rendelése.

 • Üzlet: Win Investor Zrt.
 • Cím: 5000 Szolnok, Kolozsvári út 3.
 • Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00, Szo: 9:00-12:00.

Házhozszállítás:

A rendelését kérheti házhozszállítással az Ön által megadott címre. A csomagot az Express One futárszolgálat munkatársai fogják Önnek kézbesíteni. A csomagok kézbesítése rövid határidővel történik. Email üzenetben értesíteni fogjuk Önt, ha átadtuk csomagját a futárszolgálatnak. Továbbá a futárszolgálat értesíteni fogja Önt egy újabb email üzenetben a kézbesítés napján.

 • Az Express One Hungary Kft. futárszolgálattal dolgozunk.
 • Cím: 1239 Budapest, Európa út 12. BILK Logisztikai Központ L1 épület.
 • Elérhetőségek: Telefon:+36 1 8 777 40, E-mail: ugyfelszolgalat@expressone.hu

Személyes átvétel Pick Pack Ponton:

 • A Pick Pack Ponttal kapcsolatos információkat a következő linkről érheti el.
 • Ha a személyes átvétel Pick Pack Ponton szállítási módot választja vegye figyelembe az értékhatárt és a mérethatárokat. Kérdés esetén, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
 • Az ajánlat maximum 150.000 Ft bruttó értékre és 20 kilogrammnál, illetve 60x60x60 cm-nél nem nagyobb csomagra vonatkozik.

FOXPOST csomagautomata:

 • Új, egyszerű, kényelmes!
 • A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el.
 • Fizetési módok: banki átutalás, bankkártyás fizetés, Simple Online Bankkártyás fizetés, Simple átutalás
 • Fizetés a helyszínen: a terminálnál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
 • A csomagját az értesítéstől számított 3 napig tudja átvenni!
 • Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet

FOXPOST csomagautomaták listája

Fizetési módok:

Készpénzes fizetés: A megrendelés ellenértékét az átvételkor személyesen, üzleteinkben készpénzben egyenlítheti ki.

Bankkártyás fizetés: A megrendelés ellenértékét az átvételkor személyesen, üzleteinkben bank kártyával egyenlítheti ki. Elfogadott bank kártyák: MasterCard,  Maestro, Visa, American Express.

Előre utalás: A megrendelés ellenértékét banki átutalással is kiegyenlítheti. A visszaigazoló email üzeneteben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat! Fontos!!! Kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés számát!

Utaláshoz szükséges adatok:
Bank: Erste Bank Hungary Zrt.
Számlaszám: 11600006-00000000-78522989
Az utalás közlemény rovatába kérjük tüntesse fel a megrendelés számát.

Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a " Utánvétel" fizetési módot. A futárnál van lehetőség személyesen készpénzzel vagy bankkártyával rendezni a csomag értékét szállítási költséggel együtt.

Online Bankkártyás fizetés (Simple): Megrendelését kényelmesen, biztonságosan kiegyenlítheti online módon bankkártyájával.

Banki átutalás (Simple): Megrendelését kényelmesen, biztonságosan kiegyenlítheti online módon átutalással.

Simple tájékoztató: http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf

Szállítási költség: 

FOXPOST csomagautomata szállítási díja egységesen bruttó 990 Ft.

A szállítási költség Pick Pack Pont esetén: 1400 Ft. (Az ajánlat maximum 150.000 Ft bruttó értékre és 20 kilogrammnál, illetve 60x60x60 cm-nél nem nagyobb csomagra vonatkozik.)

A házhoz szállítás esetén értékhatártól függetlenül: 1900 Ft.