A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "OK" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

OK
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a www.wincity.hu webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására.

 

A Szolgáltató elkötelezett abban, hogy a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. webáruház szolgáltatásait magas minőségi szinten tartsa, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal. A webáruház nem vetette alá magát magatartási kódexnek.

 

A webáruház használata során a részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a cég bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@wincity.hu e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. megsemmisíti.

 

Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. adatkezelésének célja a megrendelések teljesítése, kiszállítása, illetve a hírlevélre feliratkozott felhasználók részére hírlevelek küldése.

 

Vásárlónak regisztráció során az alábbi adatokat kell megadnia: teljes név, e-mail cím, szállítási és számlázási cím, telefonszám (mobil vagy vezetékes).

Hírlevélre történő feliratkozáshoz a felhasználónak a regisztrációkor erről külön nyilatkoznia kell.

 

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulást a Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Kétség esetén azt vélelmezzük, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg.

 

Az adatkezelő megnevezése:

 

Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt.

Székhely: 1126 Budapest, Dolgos út 2. 1. ép

Telephely: 5000 Szolnok, Kolozsvári út 3.

Adószám: 11508588-2-43

Közösségi adószám: HU11508588

Cégjegyzékszám: 01-10-044830

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-115928/2017.

Számlavezető pénzintézet: Erste Bank Zrt.

Számlaszám: 11600006-00000000-78522989

IBAN számla szám: HU75 1160 0006 0000 0000 7852 29

E-mail cím: info@wincity.hu Telefonszám: +36 56 413 086

 

A Szolgáltató legfontosabb célja a látogatók személyes adatainak védelme. A Szolgáltató látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

A Szolgáltató adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

 

Hírlevél igénylés:

Az áruházban a rendelés vagy regisztráció során igényelhető hírlevél. A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a www.wincity.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@wincity.hu e-mail címen.

Cookie-k kezelése

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén (‚cookie‘). Ennek megtörténtéről Ön a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt.-től nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt.-hez kerülnek. Az adatfile-okkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

Jelenleg az alábbi esetekben és élettartammal használunk cookie-kat:

- folyamat azonosítók (session, pénznem, stb...) - böngésző bezárása

- utoljára megtekintett 10 termék - 365 nap

- kosár eltárolása - 365 nap

A weboldal külső - nem a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. által üzemeltetett - szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, az így elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek. Az ilyen esetekben a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. minden felelősségét kizárja.

 

A www.wincity.hu weboldal használata során a webáruház részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat elsősorban a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. és a belső munkatársai jogosultak megismerni. Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. az adatokat bizalmasan kezeli. Harmadik fél részére kizárólag az alábbi esetekben ad át adatokat: a megrendelés kiszállítása, pénzügyi elszámolása, könyvelése, a webáruház üzemeltetése során felmerülő egyéb esetek, melyhez a felhasználó kifejezetten hozzájárul. Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. megrendelések teljesítése céljából (pl. futárszolgálat) adatfeldolgozót vesz igénybe, aki a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt.-vel kötött szerződés alapján az adatok feldolgozását végzi.

Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

 

Adatfeldolgozók megnevezése:

 

Szerver, tárhely üzemeltetője:

 

Név: ShopRenter.hu Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.

Cégjegyzékszám: 09-09-020636

Adószám: 23174108-2-09

Tel.: 06-1/234-5011

E-mail: info@shoprenter.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-76245/2014.

 

Hirdetések megjelenítése:

Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay Dublin 2, Ireland Adószám: IE9692928F és

Google Ireland, Ltd. Gordon House Barrow Street Dublin 4 Ireland, Adószám: IE 6388047V

 

Futárszolgálat:

TRANS-O-FLEX Hungary Kft.

1239 Budapest, Európa út 12.  BILK Logisztikai Központ L1 épület

 

 

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. jogosult adattovábbítást végezni harmadik fél részére az alábbi esetben:

Az adattovábbítás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése. Az adattovábbítás célja online fizetés lebonyolítása.

Online fizetés lebonyolítása céljából a Win Investor Zrt. által adattovábbítás történik a következelő adatkezelőhöz:

OTP Mobil Szolgáltató Kft. 1093 Budapest, Közraktár út 30-32, telefon: 06 1/20/30/70 3 666 611, email: ugyfelszolgalat@simple.hu

OTP Simple adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a(z) Win Investor Zrt. (1126 Budapest, Dolgos út 2. 1. ép.) által a(z) www.wincity.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A Vásárló bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Win Investor Zrt. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, valamint bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@wincity.hu e-mail címen.

Jogorvoslati lehetőségek:

Online vitarendezés az Európai Unió előírásai szerint:

 

Az Online Vitarendezési Platform ide kattintva érhető el.

 

Az Ön online jogai és az 'Az európai uniós online jogok kódexe' itt található.

 

 

A Vásárló az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján

• bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá

• panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.), www.naih.hu fordulhat

az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

Elérhetőség:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

A vásárlói panaszával fordulhat a békéltető testülethez is:

A magyarországi békéltető testületek listáját itt találja:http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/bekeltetes.html

A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre kéretlen levelet nem küld.

 

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Tájékoztatót a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Amennyiben a Felhasználó a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

  

A jelen adatvédelmi tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Kelt. Szolnok 2017.09.20.