A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Székhely címe: 1126 Budapest, Dolgos út 2. 1. ép.

A cég fióktelepe: 5000 Szolnok, Kolozsvári út 3.

Cégjegyzékszám: 01-10-044830

Adószám: 11508588-2-43

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-115928/2017.

Bankszámla szám: 11600006-00000000-78522989

IBAN számla szám: HU75 1160 0006 0000 0000 7852 2989

SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB

Fő tevékenység: számítástechnika-informatika

 

A Win Investor Zrt. bemutatása

A Win Investor Zrt. jogelődje a Win Investor Kft. 1995-ben alakult, a részvénytársaság 1998-ban jogfolytonos átalakulással jött létre. Jász-Nagykun- Szolnok megye vonzáskörzetében komplexitását tekintve meghatározó információtechnológiai vállalkozás. A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás. Szolnokon a saját tulajdonú üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzlettel állunk a vásárló közönség rendelkezésére. Alapvető törekvésünk magánvásárlóink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor Zrt. rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a pénztárgép-alapú kiskereskedelmi rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver-rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak. Az ügyfelek visszajelzése és az informatikai üzletág fejlődése indikálta, hogy a cégünk elkezdett foglalkozni a Microsoft Dynamics termékcsaláddal, egész pontosan a Navision és CRM rendszerekkel, továbbá a Microsoft Office 365 rendszerrel, illetve Linux alapú felhőszolgáltatással. Ügyfeleink általában azt várják a piactól, hogy mindig a legújabb informatikai technológiákat alkalmazhassák, és ha lehet, mindent egy stabil, megbízható, közeli cégtől vásárolhassanak. Ennek az igénynek kívánunk megfelelni. Kiemelt feladatnak tekintjük a megvalósított rendszerek technológiai követését, a támogatás gyorsaságát, a szolgáltatások – elsősorban szerviz - magas színvonalának biztosítását.

 Webáruházunk

A webáruházunkat 2017-ben indítottuk el www.wincity.hu néven. A webáruházunk a vásárló minél színvonalasabb és teljesebb körű kiszolgálása érdekében folyamatosan termékköre bővítésén fáradozik. A webáruházunkban a vásárlóink több ezer termék és több mint 100 gyártó termékei közül választhatnak.