A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
3.547 Ft (2.793 Ft + ÁFA)

UGREEN CM416 4 az 1-ben USB 4x USB hub adapter, 0,25m (fekete)

Ár:
3.547 Ft (2.793 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 10915
Cikkszám: I25036
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: UGREEN
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

UGREEN CM416 4 az 1-ben USB 4x USB hub adapter

A UGREEN kisméretű és praktikus adaptere lehetővé teszi, hogy növelje számítógépe képességeit. 4 USB 3.0 porttal rendelkezik, amelynek köszönhetően gyorsan és kényelmesen csatlakoztathatja az egeret, nyomtatót, merevlemezt és sok más eszközt. A CM416 adaptert széles körű kompatibilitás és 5 Gbps átviteli sebesség jellemzi. Az intelligens chip véd a rövidzárlatok és a túláram ellen.

További képességek elnyerése

Ezzel a termékkel 4 további USB 3.0 portra tehet szert, amelyek segítségével könnyedén csatlakoztathat fényképezőgépet, PS4 konzolt, nyomtatót, egeret, merevlemezt, billentyűzetet és sok más eszközt. A hub kompatibilis a Mac OS, a Windows és a Linux operációs rendszerrel, ráadásul a plug & play rendszer gyors és problémamentes telepítést biztosít.

Gyors adatátvitel

A UGREEN CM416 adapter a kényelmes adatátvitelt is szolgálja. Segítségével pillanatok alatt átküldheti nyaralási fotóit, fontos dokumentumait vagy zenéit. Az átviteli sebesség 5 Gbps - így elfelejtheti a hosszú várakozást a fájlok átvitelére.

Praktikus és robusztus

Az USB hub kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül elegánsan néz ki, ugyanakkor tartós és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Kis méretének köszönhetően könnyedén bepakolhatja hátizsákjába vagy kézitáskájába, és magával viheti az egyetemre vagy a munkahelyére.

Gyártó UGREEN
Modell CM164
Dugó USB
Portok 4x USB 3.0
Kábel hossza 0.25 m
Átviteli sebesség 5 Gbps
Méretek 1.8 x 2.7 x 10 cm
Szín Fekete
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!