A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
31.977 Ft (25.179 Ft + ÁFA)

Earfun Fülhallgató erősítő (fekete)

Ár:
31.977 Ft (25.179 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: UA100
Cikkszám: I35712
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EARFUN
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Earfun Fülhallgató erősítő (fekete)

Bevált fejhallgató-erősítőre van szüksége? Az EarFun készülék tökéletes lesz az Ön számára! Átgondolt kialakításával és Hi-Res Audio szintű hangzásával tűnik ki. Így a legigényesebbek elvárásainak is megfelel! Nézze meg, mit kínál még az EarFun.

Earfun/UA100/5

Használati kényelem

Az EarFun erősítő garantálja a legjobb hangminőséget, amely Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik. Újra beleszeret kedvenc dalaiba. Ezen kívül 6 mikrofonnal és zajszűrő technológiával van felszerelve, amely tiszta és torzításmentes telefonhívást garantál. Ez az erősítő is remek kompatibilitást mutat. Olyan rendszereken fog működni, mint az Android, iOS, Windows és Mac.

Earfun/UA100/2

Átgondolt tervezés

Az EarFun erősítőt az átgondolt kialakítás különbözteti meg egymástól. Kis súlya (ami csak 10,6-ot ér el) és kis mérete. Így tökéletes társ minden utazáshoz. Univerzális bemenetekkel is fel van szerelve - 3,5 mm és 4,4 mm. Alumíniumból készült, és sima matt textúrájú. Ennek eredményeként páratlan tartóssággal rendelkezik, amely még a legigényesebbeket is megörvendezteti.

Earfun/UA100/7

Gyártó EarFun
Modell UA100
Fekete szín
Kompatibilitás Android, iOS, Windows, Mac
Súly 10,6 g
Bemenetek 3,5 mm-es jack és 4,4 mm-es kiegyensúlyozott jack
Hang 768 kHz / 32 bit
SNR 121 dB
Anyaga Alumínium
Garancia: 18 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!