A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
70.876 Ft (55.808 Ft + ÁFA)

Lollipop CABC-LOL03EUCY01 babakamera (türkizkék)

Ár:
70.876 Ft (55.808 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CABC-LOL03EUCY01
Cikkszám: I37612
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LOLLIPOP
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Lollipop CABC-LOL03EUCY01 elektronikus babafigyelő (türkizkék)

A CABC-LOL03EUCY01 Lollipop elektronikus babakamera innovatív megoldás azon szülők számára, akik maximális biztonságot és kényelmet szeretnének nyújtani gyermeküknek, miközben élvezik a távoli felügyelet kényelmét. A Lollipop lenyűgöző FullHD (1080p) minőségű képeket kínál 30 képkocka/másodperc sebességgel (éjszaka is), és a több kameráról történő korlátlan streaminget biztosító külön alkalmazással, a kétirányú kommunikációval, a fontos eseményekről szóló automatikus értesítésekkel, a baba egészségi állapotának nyomon követésével, valamint az alvásmegfigyelés ingyenes 7 napos próbaidőszakával átfogó támogatást nyújt a baba gondozásához. Ez egy olyan eszköz, amely nemcsak a folyamatos megfigyelést, hanem a gyermekkel való interakciót is lehetővé teszi, így minden szülő számára nyugalmat biztosít. A kamera rugalmas kialakítása további bónusz, amely lehetővé teszi, hogy nem nyilvánvaló helyekre, például a kiságy lépcsőfokaira vagy a kicsi kedvenc kabalájára helyezze. Így új perspektívát kaphat, és közelről figyelheti kisbabáját, amikor nem lehet mellette!

Korlátlan streaming több kameráról

Az alkalmazásnak köszönhetően a Lollipop elektronikus bébiőr korlátlanul streamelhet videót tetszőleges számú kameráról, így a szülők a ház minden szegletét megfigyelhetik. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű, ha egynél több gyermek van otthon, vagy ha különböző helyiségekre szeretne rálátást kapni. Megkönnyíti az időgazdálkodást és növeli a megfigyelés hatékonyságát, teljesebb képet nyújt az otthoni helyzetről.

Kétirányú kommunikáció

A kétirányú kommunikáció kulcsfontosságú funkció, amely nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a gyermek szobájában minden hangot halljon, hanem azt is, hogy a gyermek hallja a szülő hangját. Ez a funkció az elektronikus bébiőrt valódi interaktív gondozási eszközzé alakítja át, lehetővé téve a szülők számára, hogy altatódalokkal vagy fehér zajjal nyugtassák a gyermeket akkor is, amikor a szülő máshol tartózkodik. Ez jelentősen növeli a gyermek kényelmét és a szülő nyugalmát.

Automatikus értesítések

A készülék automatikus értesítéseket küld a szülő telefonjára, ha sírást, a baba kiságyból való kiemelésére tett kísérletet vagy zajt észlel. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy azonnal reagáljanak a baba igényeire és az esetleges veszélyekre, ami extra biztonságot és nyugalmat nyújt. A Lollipop elektronikus babakamera a külön megvásárolható kiegészítő érzékelővel együttműködve a szoba hőmérsékletének, páratartalmának vagy levegőminőségének változását is képes figyelni.

Egészségügyi felügyelet

A Lollipop bébiőr innovációja a gyermek egészségének megfigyelésében is megmutatkozik, további eszközök nélkül. Az alkalmazás hozzáférést biztosít a vérnyomással, pulzusszámmal vagy alvásminőséggel kapcsolatos előzményekhez és grafikonokhoz, ami rendkívül hasznos a gyermek általános egészségi állapotának nyomon követéséhez és a lehetséges egészségügyi problémák korai felismeréséhez.

7 napos ingyenes próbaverzió

A 7 napos ingyenes próbaverzió lehetősége a gyermek alvásmegfigyeléséhez jelentős kényelmet jelent, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy nyomon kövessék gyermekük alvási szokásait, tevékenységeit vagy azokat a pillanatokat, amikor a gyermek a kamera hatósugarán kívül tartózkodott. Ez a funkció különösen értékes az új szülők számára, akik most tanulják felismerni gyermekük igényeit és alkalmazkodni hozzájuk.

Gyártó Lollipop
Modell CABC-LOL03EUCY01
Szín Türkizkék
Mobileszköz követelmények Bluetooth 4.0 (BLE) ; Android 4.4 (KitKat) vagy újabb ; iOS 9.0 vagy újabb
Csatlakozás 802.11b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz
Érzékelő SONY Starvis CMOS-érzékelő, 2,07 megapixeles
Videó H.264, Full HD 1080P 30 képkocka/másodperc sebességgel
AC adapter Bemenet: 100-240 VAC, 0,5 A; kimenet: 100-240 VAC, 0,5 A; kimenet: 100-240 VAC, 0,5 A; kimenet: 100-240 VAC, 0,5 A: 5 VDC, 2 A
Kamera bemeneti tápellátás 5 VDC, 2A
Éjszakai láthatóság Egyetlen láthatatlan infravörös fény
Szűrő IRCut
Hang Hangszóró/mikrofon
Világítás RGB LED
Üzemi hőmérséklet 0°C - 40°C
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!