A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
11.521 Ft (9.072 Ft + ÁFA)

FairyWill FW-507 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (2 db, fekete és fehér)

Ár:
11.521 Ft (9.072 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: FW-507 black&white
Cikkszám: I22851
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: FAIRYWILL
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

FairyWill FW-507 Szónikus fogkefe fejkészlettel

Kápráztasson el mindenkit csillogó mosolyával! Az ADA által jóváhagyott FairyWill FW-507 szónikus fogkefe percenként akár 40 000 rezgést is generál, és 5 mód közül választhat. Okos 2 perces időzítővel is fel van szerelve. Hosszú élettartamú akkumulátora akár 30 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel. A készlet 2 db fekete-fehér fogkefét, 2 db tartót, 2 db védőhuzatot és 8 db cserélhető fejet tartalmaz. Ez a tökéletes választás családoknak vagy pároknak!

Fairywill/FW507/4

Még alaposabb tisztítás

A magas rezgési frekvencia lehetővé teszi az FW-507 szónikus fogkefével, hogy akár 2 perc alatt alaposan megtisztítsa fogait! A készülék egy okos időzítővel is fel van szerelve, amely 30 másodpercenként egy rövid szünettel emlékezteti, hogy másik területet mosson. 2 perc elteltével a fogkefe automatikusan kikapcsol.

Fairywill/FW507/1

5 üzemmód közül választhat

Szabja igényeire a fogkefe működését. 5 üzemmód közül választhat. A Clean tökéletes mindennapi használatra, míg a White megszabadul a legmakacsabb fogkőtől és elszíneződésektől. A Masszázs mód masszírozza az ínyt, a Polish mód pedig fényesíti az elülső fogakat. Gyengéd érzékeny mód is elérhető.

Fairywill/FW507/7

Vízálló

Gond nélkül használhatja a fogkefét a zuhany alatt vagy a fürdőben. IPX7 vízálló, így a fröccsenés nem jelent veszélyt! Minden használat után folyó víz alatt is nyugodtan kimoshatja, meghosszabbítva élettartamát és csökkentve a baktériumok elszaporodásának kockázatát.

Fairywill/FW507/2

Cserélhető fejek mellékelve

A készlet 8 db cserélhető fogkefefejet tartalmaz. Eloszthatja őket családtagjai között, vagy megtarthatja magának tartalékként. Ezek cseréjére sem kell emlékezned! Egy idő után a fej színes sörtéi elkezdenek kifakulni, ami azt jelenti, hogy ki kell dobni, és újat kell behelyezni.

Fairywill/FW507/3

Hosszú üzemidő

A fogkefék hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen töltéssel akár 30 napig is tökéletesen működjenek. Körülbelül 4 órát vesz igénybe az újratöltésük. A készülékek 110-240V feszültség tartományt támogatnak, ami azt jelenti, hogy nem csak normál hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyedén csatlakoztathatjuk őket.

Fairywill/FW507/4

A doboz tartalma:

  • Szónikus fogkefe x2 (fekete-fehér)
  • Cserélhető fej x8
  • Fogkefefejek védőburkolata x2
  • Tartó x2
Márka FairyWill
Modell FW-507
Szín Fekete-fehér
Rezgési frekvencia Akár 40 000 percenként
Vízállóság IPX7
Munkaidő Akár 30 nap
Töltési idő Kb. 4 óra
Feszültség tartomány 110-240V
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!