A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
34.255 Ft (26.972 Ft + ÁFA)

Edifier ComfoRun fülhallgató (fekete)

Ár:
34.255 Ft (26.972 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: Comfo Run Black
Cikkszám: I37331
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EDIFIER
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Edifier ComfoRun fülhallgató (fekete)

Az Edifier ComfoRun vezeték nélküli fülhallgató sokoldalúan használható edzés, kerékpározás vagy munka közben. Ergonomikus kialakításukkal tűnnek ki, nagyszerű kényelmet biztosítva. A 16,2 mm-es dinamikus meghajtókkal kiváló hangminőséget biztosítanak. A beépített mikrofonoknak köszönhetően könnyedén telefonálhat. Ezek a fejhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3 csatlakoztathatóságot, akkumulátoruk üzemideje pedig akár 17 órára is kitolódik.

Ergonomikus kialakítás

A fülhallgató érintésbarát, rugalmas, alakmemóriával rendelkező anyagból készült, ergonomikus kialakításával páratlan kényelmet biztosít. A ComfoRun bőrbarát szilikonréteggel is be van vonva. Úgy tervezték, hogy kényelmesen használható legyen szemüveggel együtt, IP55-ös besorolással víz- és porálló, így ellenáll az izzadságnak, esőnek vagy véletlen fröccsenésnek.

Fantasztikus hangminőség

Fedezze fel kedvenc dalait kiváló minőségben. A 16,2 mm-es dinamikus meghajtókkal felszerelt fülhallgató tökéletes harmóniát, részletgazdagságot és kellemes hangzást kínál. A ComfoRun modell emellett továbbfejlesztett, hangsúlyos basszusokkal rendelkezik, így hihetetlen hangzásban és felejthetetlen zenei élményekben merülhet el.

Tökéletes a hívásokhoz

A ComfoRun modellel bárhol és bármikor szabadon beszélhet telefonon. A fülhallgató 2 mikrofonnal és fejlett algoritmussal rendelkezik, amely szinte bármilyen körülmények között pontosan rögzíti a hangját. A telefonbeszélgetések most még élvezetesebbé válnak! A ComfoRun modellt ráadásul úgy tervezték, hogy a hang mások számára ne legyen hallható, így biztosítva az Ön magánéletét.

Edifier ConneX alkalmazás

Telepítse a dedikált Edifier ConneX alkalmazást, és még több funkciót kap. A beépített lépésszámláló segítségével nyomon követheti edzésrekordjait, és megoszthatja azokat barátaival. A hangkaraktert is testre szabhatja ízlésének és szokásainak megfelelően - a lehetőségek között szerepel a Classic és a Bass Boost. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi a fejhallgató gyors megtalálását azáltal, hogy az utolsó ismert pozícióját egy térképen mutatja.

Hosszú akkumulátor-élettartam, gyors töltés

A ComfoRun fülhallgató ideális munkához, edzéshez vagy utazáshoz, mivel nem merül le gyorsan az akkumulátor. A hatékony akkumulátornak köszönhetően akár 17 órán keresztül is képesek zenét lejátszani! A fülhallgató gyors töltéssel is rendelkezik - mindössze 15 perc alatt további 5 órányi zenehallgatási időt biztosít.

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat

Felejtse el a csatlakozási problémákat. A fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 szabványt, így szinte bármilyen körülmények között gyors és megbízható jelátvitelt biztosít. Van egy speciális Game mód is, amely mindössze kb. 80 ms késleltetéssel rendelkezik - ideális lehetőség a játékosok számára. Élvezze a kép és a hang kiváló szinkronizálását, könnyedén navigáljon a játékvilágban, találja meg ellenfeleit, és mutassa meg nekik, ki a főnök!

A doboz tartalma:

  • Fülhallgató
  • Töltőkábel (USB-A mágneses csatlakozóval)
  • Felhasználói kézikönyv

 

Márka Edifier
Modell ComfoRun
Szín Fekete
Bluetooth 5.3
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, HFP
Hatótávolság Legfeljebb 10 m
Az akkumulátor élettartama Kb. 17 óra
Az akkumulátor kapacitása 140 mAh / 3,8 V
Töltési módszer Mágneses kábel
Bemenet 5 V / 1 A
Töltési idő Kb. 1,5 óra (15 perc = 5 óra)
Audiokódexek SBC, AAC
Meghajtóprogram 16,2 mm
Impedancia 32Ω
SPL 90 dB ±3 dB SPL (A)
Frekvenciatartomány 20 Hz - 20 kHz
Mikrofonok száma 2
Mikrofon érzékenység -38 dB ±1 dB
Vízállóság IP55
Súly 34 g
Alkalmazás Edifier ConneX
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!