A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
12.840 Ft (10.110 Ft + ÁFA)

Edifier G402A Autós hangszóró

Ár:
12.840 Ft (10.110 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: G402A
Cikkszám: I32252
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EDIFIER
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Edifier G402A Autós hangszóró

Olyan autós hangszórót keres, amely páratlan közép- és magas hangteljesítményt és tartósságot biztosít, a körülményektől függetlenül? Az Edifier G402A az Ön számára készült! A magassugárzót 19 mm-es dóm membránnal látták el, amely a tiszta és precíz hangzásért felel, míg a PP mélysugárzó hűen reprodukálja az alacsony frekvenciájú hangokat. Könnyű és ellenáll a zord körülményeknek is. Az Edifier segítségével élvezheti a mélyhangok és az alacsony frekvenciák hű visszaadását a legalacsonyabb tartományból, függetlenül attól, hogy melyik zenét választja. A hangszóró 25 W teljesítményt kínál az optimális teljesítmény érdekében normál körülmények között.

Edifier/G402A/1

Kiváló minőségű és irányított hangzás

Mitől olyan jó még az Edifier G402A? A magas hangokért felelős hangszóró meghatározott szögben van elhelyezve, így optimális élményt nyújt az autóban ülő hallgató számára. Ez biztosítja, hogy a hang oda legyen irányítva, ahol a leginkább szüksége van rá. A hangszóró kitűnik széles körű kompatibilitásával, és biztosan integrálható autója audiorendszerébe.

Edifier/G402A/2
Gyártó Edifier
Modell G402A
Teljes teljesítmény 25W
Frekvencia átvitel 90Hz-20kHz
Impedancia 4 Ohm
Magassugárzó hangszóró 19 mm
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!