A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)

Okosotthon panel EcoFlow DELTA Pro

Ár:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: I25231
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ECOFLOW
Szállítási díj: 1.800 Ft

Leírás és Paraméterek

EcoFlow DELTA Pro Okosotthon panel

Élvezze, hogy kényelmesen, távolról is vezérelheti az EcoFlow DELTA Pro-t. Csatlakoztathatja az Ethernet kábel vagy a Bluetooth használatával és könnyedén ellenőrizheti a beállításait, bárhol is legyen. Ez abban az esetben ideális, hogyha az erőmű a garázsban vagy esetleg az asztal alatt van és így többé nem kell mindig az erőműhöz mennie, hogyha kíváncsi valamire! Megjegyzés: A panel csak az EcoFlow DELTA Pro erőművel kompatibilis!

Mindent irányítás alatt tarthat!

Az okos panel segítségével kényelmesen hozzáférhet minden információhoz, ami az EcoFlow DELTA Pro kijelzőjén megjelenik. Ellenőrizheti a felhasznált energia mennyiségét, a töltöttségi szintet és még sok mást is. A panellel távolról ki- vagy bekapcsolhatja az AC kimeneteket, a DC kimeneteket vagy akár az egész erőművet is.

Kétféle csatlakozási lehetőség

Az EcoFlow panelt kétféle módon is csatlakoztathatja. Hogyha mobilitást és szabadságot szeretne, akkor használja a Bluetooth-t, de egy Ethernet kábellel is csatlakoztathatja. Válassza az Önnek megfelelő opciót!

Távoli vezérlés

Az EcoFlow okos panellel kényelmesen működtetheti távolról is az erőművét! Ez ideális lesz abban az esetben is, hogyha éppen napelemmel vagy töltővel tölti a készüléket. Működtesse kényelmesen a távolból az EcoFlow DELTA Pro-t!

A doboz tartalma

  • EcoFlow DELTA Pro Okosotthon panel
  • Felhasználói kézikönyv
Márka EcoFlow
Név EcoFlow DELTA Pro Okosotthon panel
Szín Fekete
Csatlakozás Bluetooth / Ethernet kábel
Kompatinilitás EcoFlow DELTA Pro

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!