A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
7.268 Ft (5.723 Ft + ÁFA)

Learning Resources LSP 4286-UK MathLink Cubes oktató készlet

Ár:
7.268 Ft (5.723 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LSP 4286-UK
Cikkszám: I37814
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LSP 4286-UK MathLink Cubes oktató készlet

A Learning Resources 100 darabos MathLink Cubes készletét úgy tervezték, hogy segítse a 4 éves és idősebb gyermekeket az alapvető matematikai fogalmak elsajátításában és megértésében. A tanulóknak lehetőségük van játékosan elsajátítani a 100-ig történő számolást, a csoportosítást, a mintaképzést és az sorbarendezés finomítását. A készlet 15 kétoldalas tevékenységkártyát és útmutatót is tartalmaz.

Learning-Resources/LSP-4286-UK/6

Különböző matematikai fogalmak

A matekkockák széleskörű oktatási élményt támogatnak - a számolástól és a csoportosítástól az összetettebb tevékenységekig, mint például a mintakészítés és a rendezés, elősegítve a matematika mélyebb megértését.

Learning-Resources/LSP-4286-UK/5

15 tevékenységkártya

A kétoldalas tevékenységkártyák segítségével a gyerekeknek lehetőségük van a szervezett tanulásra alapos utasításokkal, ami fokozhatja kognitív képességeiket, és megtaníthatja az utasítások követését és a problémamegoldást.

Learning-Resources/LSP-4286-UK/1

A játék további előnyei

A kockák elrendezése elősegíti a motoros készségek fejlődését, és tapintható, gyakorlati tapasztalatot nyújt a számok és a matematikai fogalmak felfedezéséhez. A kockák többszínűek, támogatva a vizuális tanulást, valamint segítve a minták és kategóriák felismerését.

Learning-Resources/LSP-4286-UK/4

A készlet tartalma:

  • Matematikai kockák x100
  • Kétoldalas tevékenységkártyák x15
  • Használati útmutató x1
Gyártó Learning Resources
Modell LSP 4286-UK
Ajánlott 4 éves és idősebb gyermekek számára
Kocka méretek 2 cm x 2 cm
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!