A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
12.517 Ft (9.856 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 9162 Deluxe építőkészlet (100 darabos készlet)

Ár:
12.517 Ft (9.856 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 9162
Cikkszám: I37859
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 9162 Deluxe építőkészlet (100 darabos készlet)

A Learning Resources segítségével minden gyermek az építő szerepébe léphet. Az építőkészlet 100 elemből áll, köztük fogaskerekekből, forgattyúkból, csatlakozókból és egymásba illeszthető alaplemezekből, amelyek segítségével különféle mechanikus szerkezetek hozhatók létre. Ennek eredményeképpen a 3 éves és idősebb gyermekek fejleszthetik képességeiket, ösztönözve a kritikus gondolkodást, a kreativitást, valamint az ok-okozat megértését.

Learning-Resources/LER-9162/3

Játékos fejlesztés

A fogaskerekekkel, forgattyúkkal és csatlakozókkal való játék támogatja a gyermekek finommotoros készségeinek fejlődését, javítva kézügyességüket és mozgáskoordinációjukat. A fiatal mérnököknek lehetőségük nyílik a fizika és a mechanika alapelveinek elsajátítására, felfedezve, hogy az egyik fogaskerék mozgása hogyan hat a másikra. Emellett a készlet olyan kihívásokat is tartalmaz, amelyek tervezést és logikus gondolkodást igényelnek.

Learning-Resources/LER-9162/2

Lehetőség az együttműködésre és interakcióra

A készlet tökéletes kooperatív játékra, elősegítve a megosztást és a csapatmunkát. A gyerekek csoportokban építkezhetnek, megtanulva az együttműködést, a kommunikációt és a társaikkal való kötődés kialakítását.

Learning-Resources/LER-9162/1

Tartalmazza:

  • Színes fogaskerekek (kék, zöld, narancssárga, piros, lila) x46
  • Négyzet alakú oszlopok x26
  • Tengelyek x21
  • Összeilleszthető alaplapok x6
  • Forgattyú x1
Gyártó Learning Resources
Modell LER 9162
Ajánlott életkor 3 éves kortól
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!