A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
7.500 Ft (5.905 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 6965 Minute Math Electronic Flash Card

Ár:
7.500 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 6965
Cikkszám: I37868
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 6965 elektronikus matematikai játék

A Minute Math Electronic Flash Card általános iskolás gyermekek számára 6 éves kortól alkalmas. Fejleszti a kritikus gondolkodást és tanítja a problémamegoldást. A játék összeadás, kivonás, szorzás és osztás feladatokat tartalmaz. A gyermek feladata, hogy 60 másodpercen belül minél több matematikai feladvány megoldását megtalálja. Ezen idő letelte után a helyes eredmény megjelenik a képernyőn, ami a gyermeket a játék folytatására ösztönzi.

gra matematyczna Learning Resources na zielonym tle

3 nehézségi szint

A játék 3 nehézségi szint közül választhat, így a különböző szintű felhasználók számára is megfelelő lesz. Az első szint lehetővé teszi az összeadás és kivonás feladatainak megoldását 0-tól 10-ig, valamint a szorzótáblák megoldását: 1, 2, 3, 5 és 10-ig. A 2. szint viszont 10-20 közötti összeadás/kivonás és 3-tól 12-ig terjedő szorzótáblák megoldását kínálja. A 3. szint pedig összeadást/kivonást kínál a többszörösével: 2, 3, 4, 5, 10-től 150-ig, valamint szorzótáblát 0-12-ig.

chłopiec i dziewczynka grają w grę matematyczną

A játék szabályai

A felhasználónak 5 másodperce van a játékra való felkészülésre. Ezen idő elteltével az egyik alsó képernyőn megjelenik a kérdéses szám, a felső képernyőn pedig az eredmény. A gyermeknek 60 másodpercen belül kell kitalálnia a 3. számot és minél több műveletet megoldania. A helyes vagy helytelen választól függően a készülék hangjelzéssel jelzi az üzenetet. A 60 másodperc elteltével a 2. képernyőn megjelenik a helyes válaszok száma, a 3. képernyőn pedig az elvégzett matematikai műveletek száma. Megjegyzés: mindig a felső képernyőn lévő számnak kell a legnagyobbnak lennie.

gra matematyczna Learning Resources na zielonym tle

Átgondolt tervezés

A játékot a könnyű használatot biztosító ergonomikus kialakítás jellemzi. Ráadásul lehetőség van a hangjelzések kikapcsolására - ekkor a készülék fényjelzéssel tájékoztat a helyes válaszról. A 60 másodperces időzítőt is kikapcsolhatja, csak tartsa lenyomva a megfelelő gombot. A játék egy speciális csúszkával is fel van szerelve, amellyel bekapcsolhatja a megfelelő műveletet, például az összeadást vagy a szorzást. Ezenkívül a termék működtetéséhez 3 AAA elemre van szükség (nem tartozék). Ezenkívül 3 perc inaktivitás után a készülék automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg.

gra matematyczna Learning Resources na zielonym tle

Gyártó Learning Resources
Szín Zöld
Ajánlott életkor 6 év feletti gyermekek
Méretek 20 × 24 cm
Tápegység 3 db 1,5 V-os AAA elem (nem tartozék)
Nehézségi szintek száma 3
Időzítő Igen, 60 másodperc
Hang- és fényjelzések Igen
Automatikus kikapcsolás 3 perc után
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!