A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
10.668 Ft (8.400 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 6216 Szuper szortírozó pite

Ár:
10.668 Ft (8.400 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 6216
Cikkszám: I37861
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 6216 Szortírozó pite játék

Ez a játék segíti a korai matematikai készségek fejlesztését, és gyakorolja az alakok és gyümölcsök kategorizálását. A csomag tartalmaz kártyákat is, amelyek felszólításként szolgálnak a gyermek számára, valamint csipeszt a motoros fejlődés támogatására. A játék tökéletesen ötvözi az oktatást és a szórakozást - a gyermek játék közben tanul és fejlődik, miközben felfedezi a matematikai műveleteket és az alakfelismerést. A termék 3 éves kortól kezdődően ajánlott.

Learning-Resources/LER-6216/3

Kombinálja a tanulást a szórakozással

A készletben található kártyák lehetővé teszik a gyümölcsök különböző szempontok szerinti szortírozását. Ennek eredményeként a gyermek megtanulja felismerni a gyümölcsöket, azok színét és mennyiségét. A szülő megkérheti a gyermeket, hogy mutasson rá egy adott gyümölcsre, vagy rendezze el a megfelelő számú darabot a tortán. Más gyakorlatok közé tartozhat a nem megfelelő figura azonosítása az azonos rekeszbe helyezettek között, vagy a gyümölcsök színének, rajzának a kártyán való megfeleltetése. A szülő/tanár arra is megkérheti a gyermeket, hogy számolja meg a figurák kijelölt számát. Számos lehetőség van, így a feladatok a gyermek szintjéhez és érdeklődési köréhez igazíthatók.

Learning-Resources/LER-6216/7

Motoros fejlődés támogatása

A készlet részét képező csipeszek segítik a gyermekek motoros készségeinek fejlődését. A gyerekek a csipesszel átrakhatják a gyümölcsöket egyik helyről a másikra, ami javítja a precizitást és a motoros koordinációt. Ezek fontos készségek, amelyek a mindennapi életben is számítanak.

Learning-Resources/LER-6216/2

Tartalmazza

  • 60 gyümölcsfigura (5 színben)
  • Pite fedővel és rekeszekkel
  • Kétoldalas válogató kártyák x3
  • Csipesz x2
Gyártó Learning Resources
Modell LER 6216
Alkalmas 3+ év feletti gyermekek számára
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!