A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
8.180 Ft (6.441 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 5556 Mini Muffin Match Up matematikai tevékenységkészlet

Ár:
8.180 Ft (6.441 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 5556
Cikkszám: I37840
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 5556 Mini Muffin matematikai készlet

Ösztönözze gyermekét a számolás, a színek megkülönböztetése, a darabok összepárosítása, a válogatás és még sok minden más megtanulására! A Mini Muffin Match Up egy sokoldalú oktatójáték, amely számos készség fejlesztésére ösztönöz, miközben rengeteg szórakozást nyújt. A készlet tartalmaz egy speciális tálcát, 60 kis muffint 6 színben, 12 kétoldalas válogatóbetétet, csipeszt és 2 habkockát. Ezzel különféle játékokat és tevékenységeket szervezhet! A játék 3 éves korú és idősebb gyermekek számára alkalmas.

Színek megkülönböztetése

A készletben 6 színben talál kis muffinokat, amelyekkel megtaníthatja gyermekének a színek megkülönböztetését. Milyen játékok javaslunk? Például helyezzen színkódolt szortírozó betéteket a tálca kiválasztott rekeszeibe, majd kérje meg gyermekét, hogy a megfelelő muffinokat illessze a jelölésekhez. Alternatívaként kiválaszthat egy muffint, és javasolhatja, hogy a gyermek keressen egy másik, hozzá illő muffint. Egy másik mókás ötlet, ha több azonos színű és egy más színű muffint helyez a tálca egy rekeszébe - a gyermek feladata az lesz, hogy rámutasson, melyik elem nem illik a többihez.

Számolni tanulás

A Mini Muffin Match Up készlet a számolás megtanulását is megkönnyíti. Például számokkal és színekkel is dobhat kockát, majd aszerint, hogy mi esik ki, mondja meg a gyermekének, hogy adja meg a megfelelő számú, adott színű muffint. Jó ötlet rövid történeteket is kitalálni, például: "Van 2 sárga muffinom, és anya adott nekem 2 zöldet" - a gyermek feladata az lesz, hogy megszámolja, hány muffint adtak össze. Mit érdemes még játszani? Tegyük az összes muffint egy tálcára, és dobjunk egy számokkal teli kockát - attól függően, hogy melyik szám esik ki, kérjük meg a gyermeket, hogy csipesszel vegye ki a megfelelő számú elemet. Így nemcsak a számolást gyakorolhatja, hanem a kézügyességet is megdolgoztathatja!

Szórakozás 2 fő számára

A Mini Muffin Match Up 2 fő számára is teret ad a játékhoz. Helyezze a muffinokat a tálca összes rekeszébe - az egyik gyermeké lesz a felső sor, a másiké pedig az alsó sor. Ezután a játékosok felváltva dobják a számokkal ellátott kockát, és attól függően, hogy melyik szám jön ki, kiveszik a megfelelő számú darabot. Ehhez használhatnak csipeszt is. Az a játékos nyer, aki először kiüríti a rekeszeit!

Tartalmazza

  • Válogatótálca
  • 60 muffin (egyenként 10 darab 6 színben)
  • Habkocka számokkal
  • Habkocka színekkel
  • Csipesz
  • 12 kétoldalas válogatóbetét

Gyártó Learning Resources
Név Mini Muffin Match Up
Modell LER5556
Ajánlott életkor 3+
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!