A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
10.256 Ft (8.075 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 5553 Veggie Farm szortírozó készlet

Ár:
10.256 Ft (8.075 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 5553
Cikkszám: I37838
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 5553 Veggie Farm matematikai készlet

Kombinálja a tanulást a szórakozással, és segítse gyermekének fejleszteni a számolással, alakfelismeréssel, válogatással, színmegkülönböztetéssel és még sok mással kapcsolatos készségeket! A Veggie Farm szortírozó készlet tartalmaz egy kertmintás habtáblát, 25 műanyag zöldséget 5 színben, 10 kétoldalas kártyát, 5 zöldséges vödröt és 5 kártyatartót. Mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy érdekes, mégis fejlesztő szórakozást szerezzen a kicsiknek! A játékot 3 éves kortól kezdődően gyermekek számára terveztük.

Színek és formák megkülönböztetése

A Veggie Farm szortírozó készlet segít gyermekének a színek és a formák megismerését. Megkérheti például, hogy az összes zöldséget szín szerint válogassa szét, és "ültesse el őket a kertbe", vagy tegye őket vödrökbe a megfelelő kártyákkal. Egy másik mókás ötlet, hogy több azonos és egy más színű zöldséget rendezzenek egymás mellé. A gyermek feladata az lesz, hogy rámutasson, melyik elem nem egyezik a többivel!

Számolás tanulása játékosan

A Veggie Farm szortírozó készlettel olyan játékokat is kínálhat gyermekének, amelyek segítenek neki a számolás megtanulásában. Helyezzen két kártyát egy vödörbe - az egyiken egy számot, a másikon pedig egy zöldség körvonalát. Ezután kérje meg gyermekét, hogy tegye oda a megfelelő számú darabot! Különböző történeteket is kitalálhat, például "2 piros és 3 zöld zöldséget akar eladni a piacon". A gyermek feladata az lesz, hogy megszámolja, hány zöldséget fog együtt eladni! A sokféle lehetséges játék és tevékenység órákig tartó remek szórakozást tesz lehetővé - az unalom veszélye nélkül.

Tartalmazza

  • Vödör a zöldségekhez x5
  • Zöldségek x25 (5 zöldség 5 színben)
  • Kétoldalas kártyák x10 (2 készlet, az egyik oldalon 1-5-ig terjedő számokkal, a másik oldalon a zöldségek színeivel vagy körvonalaival)
  • Kártyatartó x5
  • Habszivacs játéktábla

Gyártó Learning Resources
Név Veggie Farm szortírozó készlet
Modell LER5553
Ajánlott életkor 3+
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!