A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
7.167 Ft (5.643 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 3774 Válasz csengők (4 darabos készlet)

Ár:
7.167 Ft (5.643 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 3774
Cikkszám: I37856
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 3774 Hangjelző gombok 4 darabos készlet

A Learning Resources 4 hanggombból álló készlete lehetővé teszi a halláskészség fejlesztését és a különböző játékokban és tevékenységekben való részvételt. Ezek a gombok hatékonyan használhatók gyors válaszadásra az oktatási kvízekben, valamint fizikai játékokhoz vagy nyelvi játékokhoz. Az általuk keltett jellegzetes hangok megragadják a figyelmet, és elég hangosak ahhoz, hogy az osztályteremben is hallhatóak legyenek. Minden gombhoz 2 db AAA elem szükséges, amelyeket külön kell megvásárolni. A játék 3 éves és idősebb gyermekek számára alkalmas.

Learning-Resources/LER-3774/6

Hangvariáció

Minden gomb más-más hangot generál, lekötve a gyermekek figyelmét. A hangerő kellően nagy ahhoz, hogy a hangok oktatási környezetben is hallhatóak legyenek, megkönnyítve a játékon keresztüli tanulást.

Learning-Resources/LER-3774/2

Fókuszban a tanulás

Egyszerűsített kialakításuknak köszönhetően ezek a gombok nem vonják el a gyerekek figyelmét tanulás közben - nem bocsátanak ki fényt, és nem programozhatók. Ennek eredményeképpen a tanulók a tevékenység céljára, azaz a hangok hallgatására és a hangokra való reagálásra összpontosíthatnak.

Learning-Resources/LER-3774/5

Tartalmazza:

  • Válasz csengő x4
  • Használati útmutató x1
Gyártó Learning Resources
Modell LER 3774
Ajánlott 3 éves és idősebb gyermekek
Tápegység 2 AAA elem gombonként (nem tartozék)
Gomb átmérője 9 cm
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!