A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
16.612 Ft (13.080 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 3081 Coding Critters Scamper & Sneaker

Ár:
16.612 Ft (13.080 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 3081
Cikkszám: I37864
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 3081 Scamper & Sneaker kódoló robotkészlet (cica)

Scamper és Sneaker bevezetik gyermekét a képernyő nélküli programozás világába. A készlet megtanítja a legkisebbeket a kritikus gondolkodásra és az önálló problémamegoldásra. Emellett segít a STEM (tudomány, technológia, mérnöki tudományok és matematika) alapjainak megragadásában. A mellékelt könyv ráadásul leírja Scamper és Sneaker kalandjait, megkönnyítve ezzel a programozás tanulását.

boy and girl playing with coding robot

Kódolás tanulás a legkisebbeknek

A gyerekek saját szekvenciákat hozhatnak létre a macskamancsok lenyomataiból. Ezenkívül a kartondíszítések lehetővé teszik az egyedi játéktér kialakítását. Továbbá fonal és csúszda segítségével a gyerekszoba mini játszótérré alakul. Az akár 30 lépésből álló szekvenciák létrehozásának lehetősége lehetővé teszi a képzelet és a kreativitás fejlesztését.

girl playing with coding robot

Játék és tanulás egyben

A füzetben található minden egyes kódolással kapcsolatos kihívás egy szórakoztató Coding Critters készletté fejlődik. Lehetőség van Scamper programozására, hogy bújócskázzon, pillangókat fogjon stb. A füzetben található kódolással kapcsolatos kihívások követése mellett a gyermek saját kódokat is készíthet. A Coding Critters interaktív háziállatok is - Scamper orrának megnyomásával aktiválódik egy játékmód, amelyben a gyermek etetheti, simogathatja és gondozhatja.

woman playing with her daughter with coding learning set

Gyártó Learning Resources
Ajánlott 4 év feletti gyermekeknek
Tápellátás 3 AAA elem (nem tartozék)
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!