A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
22.703 Ft (17.876 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 2936 Botley programozható robot

Ár:
22.703 Ft (17.876 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 2936
Cikkszám: I37832
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 2936 Botley programozható robot

Segítsen gyermekének összekapcsolni a tanulást a szórakozással! A Learning Resources Botley robot segítségével a legkisebbek is megtanulhatják a kódolás alapjait, az analitikus gondolkodást, a problémamegoldást, a csapatmunkát és még sok mást. Programozható, hogy meghatározott pályákon mozogjon, és meghatározott feladatokat hajtson végre, mint például tárgyak kikerülése vagy mozgatása. A játék 5 éves kortól alkalmas.

Kombinálja a tanulást a szórakozással

A készlethez tartozik egy könnyen használható távirányító, amellyel a gyermek programozhatja a robotot, útvonalakat hozhat létre, használhatja a tárgyfelismerő funkciókat, megtervezheti a feltételes feladatokat és még sok minden mást. Akár 80 lépésből álló szekvenciák kódolására is lehetőség van - egy lépés hossza körülbelül 20 cm. A kis felhasználóknak 40 kártya is a rendelkezésükre áll, amelyek megkönnyítik a bonyolult programok létrehozását. A csomagban levehető karokat is találunk - a felszerelés után Botley képes lesz a kiválasztott tárgyak mozgatására.

Rengeteg lehetőség

A robot képes fekete vonalakat érzékelni és azok mentén mozogni. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek a készletben található táblák segítségével pályákat készítsen számára, vagy rajzoljon sajátot - ehhez csak egy fehér papírlapra és egy vastag filctollra van szükség. Botley emellett érzékeli a tárgyakat - beprogramozható úgy, hogy például egy tárggyal való találkozásakor irányt változtasson. Speciális mozgássorozatok is rendelkezésre állnak, amelyek beírása után a robot különböző trükköket hajt végre. Ezek kipróbálása biztosan sok örömet fog okozni a gyermeknek!

A készlet tartalma:

  • Botley Robot
  • Programozó távirányító
  • Levehető robotkarok
  • 40 kódoló kártya

Gyártó Learning Resources
Név Botley Robot
Modell LER2936
Tápegység Robothoz: 2x AAA elem; Távirányítóhoz: 2x AAA elem (a készlet nem tartalmazza).
Gyermek életkora 5+
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!