A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
30.178 Ft (23.762 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 2935 Botley, a robotprogramozó tevékenységkészlet

Ár:
30.178 Ft (23.762 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 2935
Cikkszám: I37863
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 2935 programozó készlet (Botley robot)

A Learning Resources készlet segítségével a fiatal felfedezők megismerkedhetnek a kódolás és a programozás fogalmával. A Botley robot képes lépések sorozatát végrehajtani, akadályokat kikerülni, pályákon manőverezni és tárgyakat mozgatni. Az alján lévő érzékelővel felszerelve képes követni egy fekete vonalat, amelyet a gyermek a készletben található kártyák segítségével hozhat létre. A csomag legfeljebb 77 elemet tartalmaz. A játék 5 éves kortól alkalmas.

Learning-Resources/LER-2935/5

Interaktív tanulás

A Learning Resources segítségével a gyermekek egyszerre foglalkozhatnak a tanulással, a technológiával, a mérnöki tudományokkal és a matematikával. A Botley robottal való interakció lehetővé teszi a programozás tanulását, és fejleszti a logikus gondolkodási készséget is. A kódolás számítógép vagy táblagép képernyője nélkül történik, ami jótékony hatással van a gyermekek egészségére, látására és koncentrációjára.

Learning-Resources/LER-2935/7

Kis programozóknak

A Botley robot érzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy pontosan a gyermek által kijelölt útvonalon mozogjon, kikerülje az akadályokat, és a pályákon manőverezzen. A készlethez mellékelt cserélhető karok lehetővé teszik a kiválasztott tárgyak mozgatását is. Ennek eredményeképpen a leendő programozóknak lehetőségük van arra, hogy a robot mozgási pályájának vizuális követésével megértsék a robot ok-okozati működését és a programozást.

Learning-Resources/LER-2935/3

Rejtett funkciók kíváncsi elméknek

A Botley robottal való játék végtelen felfedezés. A gyerekek megtalálhatják a rejtett funkciókat, és arra is rávehetik a robotot, hogy köszönjön nekik, kimondja a nevét, hangokat adjon ki, vagy új lépéseket tanuljon. A Learning Resources segítségével az unalom egyetlen gyermeket sem fenyeget!

Learning-Resources/LER-2935/1

Teljes játékkészlet

A készlet akár 77 elemet tartalmaz, amelyek a különböző pályák és akadályok megépítésével elősegítik a kreativitást és a mérnöki gondolkodást. A gyermek számára elérhető lesz a robot, a távprogramozó, a cserélhető robotkarok, a kódolókártyák és a különböző apró kiegészítők, így felejthetetlen kalandokat élhet át!

Learning-Resources/LER-2935/6

Játékra kész

Botley a dobozból kivéve azonnal játékra kész. Azonban 3 AAA elemre van szüksége, amelyeket a készlet nem tartalmaz. A távirányító programozóhoz 2 AAA elemre van szükség (külön megvásárolható).

Learning-Resources/LER-2935/4

Tartalmazza:

 • Botley robot x1
 • Távirányító programozó x1
 • Pár cserélhető robotkar x1
 • Kódoló kártyák x40
 • Lapok x6
 • Pálcikák x8
 • Kocka x12
 • Kúp x2
 • Zászló x2
 • Labda x2
 • Kapu x1
 • Matrica lap x1
 • Használati útmutató x1
Gyártó Learning Resources
Modell LER 2935
Ajánlott 5 éves és idősebb gyermekek
Robot tápegység 3 AAA elem (nem tartozék)
Távprogramozó tápegység 2 AAA elem (nem tartozék)
Robot méretei 12,5 x 10 cm
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!