A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
22.564 Ft (17.767 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 2831 Code & Go programozható robot egér készlet

Ár:
22.564 Ft (17.767 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 2831
Cikkszám: I37797
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 2831 Code & Go programozható robot egér készlet

Biztosítsa, hogy gyermeke már fiatal korától kezdve hasznos készségeket fejlesszen! A Learning Resources Code&Go robot egér készlet megkönnyíti a programozás tanulását azáltal, hogy azt szórakozással kombinálja. Tanítja a problémamegoldást, a logikus, kritikus és analitikus gondolkodást, a másokkal való együttműködést, a térbeli képzelőerőt és még sok mást. Tartalmaz egy robotegeret, 30 kódoló kártyát, 22 labirintusfalat, 16 zöld csempét (labirintus alapelemek), 10 kétoldalas tevékenységkártyát, 3 alagutat és egy sajt alakú darabot. Kiváló ajándékötlet a legkisebbeknek! A játék 4 éves kortól kezdődően ajánlott.

A programozás tanulása élvezetes lehet

A készletben található elemekkel különböző típusú labirintusok hozhatók létre - konkrét szerkezeti javaslatok a tevékenységkártyákon találhatók. A gyermek feladata az lesz, hogy az egeret úgy programozza, hogy a kijelölt útvonalon navigáljon és elérje a sajtot - a beépített gombok ezt lehetővé teszik. Kezdje a játékot egyszerűbb útvonalakkal, majd lépjen tovább az egyre nehezebbekre - a Code&Go készlet bebizonyítja, hogy a problémamegoldás és a kódolás tanulása nem kell, hogy nehéz legyen!

A készlet tartalmazza:

  • 30 kódoló kártya
  • 22 labirintusfal
  • 16 zöld csempe (labirintus alapelemek)
  • 10 kétoldalas tevékenységkártya
  • 3 alagút
  • Robot egér
  • Sajt alakú darab

Gyártó Learning Resources
Név Code&Go Robot egér készlet
Modell LER 2831
Gyermek ajánlott életkora 4+
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!