A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
5.690 Ft (4.480 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 2509 Fraction Tower oktató készlet

Ár:
5.690 Ft (4.480 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 2509
Cikkszám: I37834
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 2509 Számoló kockák

A Learning Resources oktató készlete 6 éves kortól segít a gyermekeknek megérteni a törteket és azok ekvivalenciáját. A színes blokkok különböző törtértékeket ábrázolnak, és kombinálásukkal a tanulók egyszerű matematikai modelleket hozhatnak létre.

Learning-Resources/LER-2509/1

A tanulás bevált módja

A készlet 51 blokkot tartalmaz, amelyek mindegyike különböző matematikai értékekkel van jelölve, beleértve a százalékokat, az egyenértékű tizedes értékeket és a törteket. Színes kivitelezésük segíti a szemléltetést és a törtek fogalmának megértését. Az egyszerű matematikai modellek építésének lehetősége megkönnyíti a tanulók számára a kísérletezést és a törtek közötti összefüggések felfedezését.

Learning-Resources/LER-2509/4

6 éves és idősebb gyermekek számára

A színes kockák már az oktatás korai szakaszában segítik a matematikai készségek fejlesztését, ami hozzájárulhat a matematika jobb megértéséhez a jövőben. Ezért kiváló választás a 6 éves és idősebb gyermekek számára. A készlet minden eleme tartós, és többször is használható anélkül, hogy a sérülés miatt kellene aggódnunk.

Learning-Resources/LER-2509/6

A készlet tartalma:

  • 51 db kocka
Gyártó: Learning Resources
Modell LER 2509
Ajánlott 6 éves és idősebb gyermekeknek
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!