A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
5.531 Ft (4.355 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 0615 Rainbow Fraction Lapok Tálcával

Ár:
5.531 Ft (4.355 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 0615
Cikkszám: I37876
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 0615 Rainbow Fraction® Lapok (Szivárvány)

A törtek és a számokkal végzett műveletek megtanítása a gyermekek számára kihívást jelenthet a szülők számára. A Rainbow Fraction® lapok megkönnyítik a gyermekek számára a megértést a törtmodellekkel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokon keresztül. Emellett segítenek a gyerekeknek abban, hogy gyorsabban megértsék az egyenértékű törtek és az összeadási és kivonási műveletek fogalmát. A készlet 7 éves kortól alkalmas gyermekek számára - több felhasználó is használhatja. Használja ehhez az útmutató végén található színező lapot.

boy arranging colorful tiles on a board

Könnyű törtek tanulása

A Rainbow Fraction® lapok 7 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmasak. Nemcsak otthon, hanem az iskolában is hasznosak, a gyerekek egyénileg, párban vagy csoportosan is végezhetik a feladatokat. A csomagolásban található útmutató nemcsak feladatokat, hanem szülőknek és tanároknak szóló javaslatokat is tartalmaz.

board with colorful tiles

Gyakorlatok széles skálája

A csomagolásban található útmutató minden egyes rendelkezésre álló gyakorlathoz tartalmaz utasításokat. A Törtnevek gyakorlat célja, hogy a gyerekek megtanulják felismerni a színes lapokon ábrázolt egyes törtek nevét, míg a Törtrummia egy kártyajáték, amely a színes kördiagramok vagy négyzetek formájában ábrázolt törtek azonosítását gyakorolja. A következő gyakorlatokban a gyerekek megtanulják leírni az egyes törteket, azonosítani, hogy melyik a nagyobb/kisebb, és megoldani az olyan matematikai műveleteket, mint az összeadás és a kivonás.

board with colorful tiles and sticker set

Tartalmazza

  • Matricás lap x2
  • Fehér tábla

  • Színes törtdarabok x51

  • Útmutató

Gyártó Learning Resources
Ajánlott életkor 7+ gyermekek
Darabok száma 51
Gyakorlatok száma 9
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!