A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
10.440 Ft (8.221 Ft + ÁFA)

Learning Resources EI-8436 BrainBolt Genius

Ár:
10.440 Ft (8.221 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: EI-8436
Cikkszám: I37874
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources EI-8436 BrainBolt Genius memóriajáték

A Genius játék a memóriatréninget szolgálja. Emellett javítja a szem-kéz koordinációt és támogatja a vizuális érzékelés és az éberség megfelelő fejlődését. Alkalmas 7 éves kortól gyermekeknek és felnőtteknek, beleértve az időseket is, a demencia megelőzésére. A játék 5 üzemmódot kínál, amelyek mindegyike különböző nehézségi szintet biztosít. A játékot 2 személy is játszhatja egyszerre. Lehetőség van a hang elnémítására és a kör megismétlésére is. A dedikált gombok megkönnyítik a kezelést.

boy playing memory game

Imitation mód

Az "Imitation" módban a játékos feladata, hogy megjegyezze a táblán lévő piros LED villogását, és 7 másodpercen belül megnyomja azt. Kezdetben a világító LED-ek száma kicsi, de idővel növekszik, egészen 21-ig. Ez a kihívás koncentrációt és gyors reakciót igényel, így kiváló szórakozást nyújt minden korosztály számára.

man playing memory game

Játsszon másokkal

Élvezze a játékot együtt egy barátaival vagy a családjávall. A BRAINBOLT® GENIUS-t 2 személy is használhatja egyszerre. A játékosok felváltva találják ki a piros vagy kék LED-ek helyzetét. Az nyer, aki először hiba nélkül teljesíti az első 5 kört. Ez egy nagyszerű módja a versenyzésnek és annak, hogy kiderüljön, kinek van jobb memóriája a barátok között.

boy and girl playing memory game

Sequence és Sequence Genius módok

A Sequence módban a játékosnak meg kell jegyeznie, majd be kell jelölnie a megjelenő LED-ek sorrendjét. A Sequence Genius viszont az előző mód továbbfejlesztett változata, amelyben szintén a LED-ek színeinek összepárosítására van szükség - ehhez a játékosnak többször kell megérintenie egy adott LED-et, amíg a megfelelő szín meg nem jelenik. Ezek a módok a megfigyelőképességet és a memóriát fejlesztik.

man playing memory game

Lights Out mód

A Lights Out módban 2 LED egyszerre világít, majd az egyik kialszik egy pillanatra. A játékos feladata, hogy megtalálja azt a hiányzó lapkát, amelyik másodszorra nem világított. Minden egyes pályával a játék egyre nehezebbé válik, mivel egy újabb hiányzó lapka jelenik meg, ami még nagyobb figyelmet és éberséget igényel.

woman playing memory game

Solitaire mód

A "Solitaire Mode" játékmódban a játékos feladata, hogy 21 csempére kattintson, miközben el kell kerülnie, hogy bármelyiket másodszor is megnyomja. Amikor egy LED világít, a játékosnak 3 másodpercen belül egyszer meg kell nyomnia azt. Ha ugyanaz a LED újra kigyullad, akkor kétszer kell megnyomni. A kihívás során emlékezni kell arra, hogy mely lapok világítottak korábban, így a játék fokozatosan nehezedik. Tökéletes módja a memória és a koncentráció edzésének.

elderly man playing memory game

Gyártó Learning Resources
Alkalmas 7 éves kortól
Játékosok száma 1-2
Tápegység elemek x3 AAA (nem tartozék)
Módok száma 5 (Imitation, Sequence, Sequence Genius, Solitaire, Lights Out)
A hang elnémításának lehetősége Igen
A kör megismétlésének lehetősége Igen
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!