A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
9.587 Ft (7.549 Ft + ÁFA)

Learning Resources EI-5112 GeoSafari Jr. Első Mikroszkópom

Ár:
9.587 Ft (7.549 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: EI-5112
Cikkszám: I37819
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources EI-5112 GeoSafari Jr. Első Mikroszkópom

Engedje, hogy gyermeke felfedezze a tudomány lenyűgöző világát a GeoSafari Jr. mikroszkóppal! A terméket 3 éves kortól kezdődően fiatal felfedezők számára tervezték. A mikroszkóp használata révén a gyerekek fejlesztik a megfigyelési, koncentrációs és precizitás készségeket. Remek módja a kíváncsiság felkeltésének, valamint az önálló felfedezés és tanulás ösztönzésének. A mikroszkóp segítségével tudományos ismeretekre is szert tehetnek, és fejleszthetik a finommotoros készségeiket.

mały chłopiec korzysta z kolorowego mikroskopu

A legfiatalabbakra szabva

Ennek a mikroszkópnak az egyik egyedülálló jellemzője a két nagy okulár, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyermek szabadon megfigyelhesse a mintákat, így nem kell az egyik szemét becsuknia. Ez még kényelmesebbé és elérhetőbbé teszi a mikroszkópon keresztül történő nézelődést a legfiatalabb kutatók számára.

mały chłopiec koloruje obrazki kredkami, po lewej kolorowy mikroskop

Fókusz beállítása

A fókuszbeállítási funkció lehetővé teszi a mikroszkóp fókuszának egyszerű beállítását, így a tárgyak a megfelelő pozícióban lesznek jelen, és tökéletesen kiegyensúlyozottak mind jobbra, mind balra. Ez lehetővé teszi, hogy gyermeke a kutatásra összpontosíthasson anélkül, hogy aggódnia kellene a kép élessége miatt.

mała dziewczynka korzysta z kolorowego mikroskopu

Beépített megvilágítás

A Learning Resources GeoSafari Jr. mikroszkóp LED-világítással van felszerelve, amely tökéletesen megvilágítja a tárgyakat, és lehetővé teszi a finom részletek még jobb megfigyelését. Ez a tökéletes eszköz a szabad szemmel láthatatlan, csodálatos mikrovilág nagyításához.

kolorowy mikroskop na drewnianym stole, obok kolorowe naklejki

Gyártó Learning Resources
Modell EI-5112
Ajánlott 3+ éves gyermekek számára
Tápegység AAA elem x3 (nem tartozék)
Méretek 18 × 21 cm
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!