A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
15.366 Ft (12.099 Ft + ÁFA)

Learning Resources EI-4114 Design & Drill See-Through Creative Workshop készlet

Ár:
15.366 Ft (12.099 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: EI-4114
Cikkszám: I37812
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources EI-4114 fúró/csavarhúzó játék építő készlettel (átlátszó)

A Learning Resources építőkészletet legalább 3 éves korú gyermekek számára tervezték. A benne található elemeknek köszönhetően a gyermeknek lehetősége van arra, hogy egyszerre játsszon és tanuljon olyan készségeket, amelyek a jövőben hasznosak lesznek. A csomag többek között tartalmaz egy átlátszó táblát, amelyen a kisgyermek konstrukciókat készíthet, egy fúrót, fúrógépet, csavarokat, csavarhúzót, csavarkulcsot és tevékenységi kártyákat.

Dziecko w żółtej koszulce trzyma w dłoni błękitną wiertarko-wkrętarkę i korzysta z zestawu konstrukcyjnego Learning Resources, wkręcając śruby do płyty.

Nagyszerű módja a játéknak

A játék olyan 3 éves és idősebb gyermekek számára alkalmas, akiket érdekel az építés, a barkácsolás, és akik kreatív gondolkodási készségeket mutatnak be. A készlet célja, hogy támogassa a kézi pontosság, a matematikai alapok fejlesztését és ösztönözze az önkifejezést.

Dziecko w żółtym stroju trzyma w dłoni błękitną wiertarko-wkrętarkę i korzysta z zestawu konstrukcyjnego Learning Resources, wkręcając śruby do płyty.

Szórakoztató előnyök

A kézügyesség fejlesztése erősíti a cipőfűző kötéséhez vagy a ceruza fogásához szükséges képességeket. A Learning Resources építőkészlet a matematikai készségek fejlődését is támogatja azáltal, hogy a gyermekeket a csavarok rendezésére és egymáshoz illesztésére ösztönzi. Emellett a minták másolása vagy saját minták készítése segíti a képzelőerő és a művészi készségek fejlődését.

Zbliżenie na błękitną wiertarko-wkrętarkę, którą trzyma chłopiec w żółtej koszulce, wkręcający śruby do płyty Learning Resources.

A készlet tartalma:

  • Átlátszó tábla x1
  • Fúró és csavarhúzó x1
  • Fúrók x3
  • Műanyag csavarok különböző színekben (piros, lila, zöld, kék és narancssárga) x120
  • Kézi csavarhúzó x1
  • Csavarkulcs x1
  • Tevékenységi kártyák x10
  • Útmutató x1

Gyártó Learning Resources
Modell EI-4114
Ajánlott 3 éves kortól
Tápegység a fúrógéphez/kulcsgéphez 3 AA elem (nem tartozék)
A tábla méretei 25,5 x 25,5 cm
A tábla színe átlátszó
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!