A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
16.612 Ft (13.080 Ft + ÁFA)

Learning Resources EI-4112 Design & Drill oktatójáték

Ár:
16.612 Ft (13.080 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: EI-4112
Cikkszám: I37867
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources EI-4112 Design & Drill oktatójáték

A Learning Resources készlet 10 kétoldalas projektkártyát, 120 műanyag csavart, egy fúrót, egy csavarhúzót és egy univerzális kulcsot tartalmaz, így a gyermekek 3 éves kortól kreatív játékba kezdhetnek, amely serkenti és fejleszti a motoros készségeket. Megjegyzés: a fúrógép működtetéséhez 3 AA elem szükséges, amelyeket külön kell megvásárolni.

Learning-Resources/EI-4112/1

Játékos fejlődés

Az apró elemekkel, például csavarokkal végzett tevékenységek megkövetelik a szem-kéz koordinációt, így a Learning Resources készletet használó gyermekek fejleszthetik motoros készségeiket. Eközben a különböző tartozékokkal ellátott fúrógép megismerteti a fiatalokat a mérnöki és mechanikai alapismeretekkel, és arra ösztönzi őket, hogy gyakorlatias tevékenységeken keresztül tanuljanak. További előnye, hogy a gyerekek önállóan oldanak meg problémákat - megtanulnak döntéseket hozni a csavarhoz való megfelelő rögzítés kiválasztásával és a minták létrehozásával.

Learning-Resources/EI-4112/5

A képzelet játszótere

A Learning Resources készlet összesen 10 kétoldalas projektkártyát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy saját terveket hozzanak létre és mintákat kövessenek, ezzel serkentve képzeletüket és kreatív képességeiket. Emellett a projektkártyákon található minták követése megtanítja a gyermekeket az utasítások megértésére és követésére, miközben fejleszti a koncentrációs és türelmi képességüket is.

Learning-Resources/EI-4112/3

Tartalmazza:

  • Tábla x1
  • Fúró és csavarhúzó x1
  • Kézi csavarhúzó x1
  • Fúrószár tartozék x1
  • Lapos fúrófej x1
  • Univerzális kulcs x1
  • Műanyag csavar x120
  • Kétoldalas projektkártya x10
  • Használati útmutató x1
Gyártó Learning Resources
Modell EI-4112
Ajánlott életkor 3 éves kortól
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!