A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
51.358 Ft (40.439 Ft + ÁFA)

Learning Resources EI-1130 Pyxel kódolható kisállat

Ár:
51.358 Ft (40.439 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: EI-1130
Cikkszám: I37828
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources EI-1130 Pyxel kódolható robot

A Learning Resources Pyxel interaktív kutyája egy innovatív oktatójáték, amely egy intuitív Blockly vagy Python felület segítségével megkönnyíti a gyerekek számára, hogy elkezdjék a programozási kalandot. A vizuális kódblokkok lehetővé teszik az alapvető programozási konstrukciók gyors megértését. A robot a logikus gondolkodásra tanít, arra ösztönözve a legkisebbeket, hogy játékosan képezzék magukat. Emellett az angol nyelvű felület lehetővé teszi, hogy a gyerekek és a szülők is gyakorolhassanak egy idegen nyelvet. A játékot 8 éves és idősebb gyermekek számára tervezték.

Fejlett készségek fejlesztése

A Blockly Pyxel intuitív programozási nyelvével egyszerű módot kínál a kódolási logika megértésére a kódblokkok húzásával és áthelyezésével. A gyerekek fejleszthetik készségeiket, felkészülhetnek a valódi programozásra, és fejleszthetik az analitikus gondolkodást és a problémamegoldó készséget. Az elhivatottabb felhasználóknak lehetőségük van a Python használatára.

Vezeték nélküli kreativitás

A Pyxel biztonságos, jelszóval védett Wi-Fi-vel van felszerelve, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli programozást és frissítéseket. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a gyerekek modern és biztonságos módon, kábelek nélkül interakcióba lépjenek a robottal.

Interakció és vezérlés

A mellékelt Code Activator távirányítóval a gyerekek távolról is irányíthatják Pyxelt, és akár 6 parancsot is kiadhatnak. Az a képesség, hogy a kódot azonnal cselekvéssé alakíthatják, fejleszti a képességet, hogy előre lássák és elemezzék a cselekedeteik következményeit.

Programozás színekkel

A Pyxel robot LED-ekkel van felszerelve, amelyeket a gyerekek úgy programozhatnak, hogy az elvégzett műveletektől függően változtassák a színüket. A színváltások és fénysorozatok programozása fejleszti az elektronika alapjainak megértését.

Érzékelők és reakciók

A Pyxel interaktív kutya hang-, érintés- és közelségérzékelőkkel van felszerelve az interaktív játékhoz. A robot reagál a zajokra, az érintésre és a környezetében bekövetkező változásokra, megtanítva a gyerekeket az automatizálás és a reaktív programozás alapjaira, valamint gyakorlati bevezetést nyújtva az automatizálás és a mesterséges intelligencia világába.

Érzelmek és önkifejezés

A Pyxel programozható arckifejezésekkel képes érzelmeket kifejezni, így a gyerekek felfedezhetik a technológia érzelmi oldalát, valamint megtaníthatják az empátiát és a nem verbális jelek megértését. A robotot simogatva örömöt mutat, ami tovább támogatja a szociális készségek fejlődését.

Hang és kommunikáció

A játék beépített hangszóróval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hangokat vagy szavakat programozzon, ami akusztikus elemet vezet be a Pyxel interakcióba. A gyerekek megtanulják, hogyan lehet a hang a gép programozásának és a felhasználóval való kommunikációnak a része.

Mozgás és válaszadás

A gyerekek programozhatják Pyxel mozgását, beleértve a farokcsóválást is, ami lehetővé teszi a kód fizikai megjelenítését működés közben. Ez a mozgáskódolással kapcsolatos gyakorlati tapasztalat nemcsak szórakoztató, hanem az ok és okozat megértését is fejleszti.

Tartalmazza:

  • Pyxel kódolási tanuló robot integrált Wi-Fi-vel
  • Code Activator távirányító
  • Micro USB kábel
  • Útmutató
Gyártó Learning Resources
Modell EI-1130
Ajánlott életkor 8 éves kortól
Magasság: 19 cm
Hosszúság 22 cm
Tápegység a Code Activator távirányítóhoz 2 AAA elem (nem tartozék)
Csatlakoztathatóság Beépített Wi-Fi (jelszóval védett)
Programozási nyelvek Blockly és Python
Felhasználói felület Tableten vagy számítógépen keresztül elérhető
Felület nyelve Angol
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!