A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
26.994 Ft (21.255 Ft + ÁFA)

Learning Resources EI-1125 Artie 3000 programozható robot

Ár:
26.994 Ft (21.255 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: EI-1125
Cikkszám: I37831
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources EI-1125 Artie 3000 programozható robot

Adjoon gyermekének egy olyan játékot, amely nemcsak sok örömet okoz neki, hanem lehetővé teszi számára, hogy valami újat tanuljon és fejlessze kreativitását! Az Artie 3000 robot megkönnyíti a kódolás tanulását - egy könnyen használható weboldalon keresztül programozva a kis felhasználók rávehetik, hogy különböző formákat rajzoljon. Ez igazán teret ad a képzelőerőnek - érdekes lesz látni, milyen ötlettel áll elő gyermeke! Az eszköz vezérléséhez mindössze egy számítógépre vagy tabletre van szükség. A készlet egy robotot és 4 színes filctollat tartalmaz. Érdemes megjegyezni, hogy a termék kezelőfelülete angol nyelvű. Ez remek lehetőség lehet a nyelv ismételgetésére - mind a gyerekek, mind a szülők számára! A játékot 7 éves kortól kezdődő felhasználók számára tervezték.

Játékos tanulás

Az Artie 3000 robot nagyszerű segítség a kódolás, a geometria, a matematika és az analitikus gondolkodás alapjainak elsajátításában. Mindössze annyit kell tennie, hogy Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatja egy számítógéphez, laptophoz vagy táblagéphez, majd egy erre a célra létrehozott weboldalra lép, ahol felhasználóbarát programozási felületet talál. A rendelkezésre álló blokkok mozgatásával a gyermek ráveheti a robotot, hogy előre, hátra, balra vagy jobbra mozogjon, és felemelje vagy leengedje a filctollat. Ezáltal Artie 3000 különböző formákat és betűket rajzolhat! A létrehozott kódot a szimulátorral bármikor tesztelheti is, hogy elkerülje az esetleges hibákat. Ráadásul 4 szórakoztató üzemmód áll rendelkezésre - alapértelmezett formák, játékok, színezés és szabad kódolás.

Kezdő és haladó használati módok

Az Artie 3000 többféleképpen programozható. A kisebb gyerekek a rendelkezésre álló blokkok segítségével létrehozhatják a robot mozgássorozatait - csak húzza és helyezze őket a megfelelő sorrendbe. A gyártó azonban a haladóbb felhasználók számára is készített valamit. Az Artie 3000 további kódoló alkalmazásokkal működik, például Point&Click, Blockly, Snap!, Python vagy JavaScript programokkal. Így gyermeke könnyen és szórakoztatóan tanulhatja meg a programozás alapjait!

A készlet tartalma:

  • Robot
  • 4 színes filctoll

Gyártó Learning Resources
Név Artie 3000
Modell EL-1125
Tápegység 4x AA elem (nem tartozék)
Interfész nyelve Angol
Gyermek életkora 7+
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!