A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "OK" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

OK
Termékek Menü
0

Karácsonyi szállítási tájékoztató

Karácsonyi szállítási tájékoztató

 

Amennyiben karácsony előtt szeretné megkapni csomagját, kérjük az alábbi határidőket vegye figyelembe.

A Pick Pack Pont-ra vagy házhozszállítással kért rendelését legkésőbb december 18.-án 13 óráig adja le, hogy a csomag kiszállítása karácsony előtt megtörténhessen. Az ezután rendelt csomagok esetében a karácsonyig történő kiszállítást sajnos nem tudjuk garantálni. Megértését köszönjük!

A személyes átvételre kért rendelését legkésőbb december 20.-án 13 óráig adja le, hogy a csomag átvétele karácsony előtt megtörténhessen szolnoki szaküzletünkben.

A kiszállításra garanciát nem tudunk vállalni, hiszen onnantól, hogy csomagját átadjuk a futárszolgálatnak, nincs ráhatásunk a szállítás idejére. A futárszolgálatok karácsony előtt különösen sok csomagot szállítanak, ezért előfordul, hogy nem tudják tartani a normál szállítási határidőt. Kérjük ezért, hogy mielőbb adja le rendelését, hogy biztosan elérjen időben Önhöz!

Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a gyors postázás érdekében!


Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván Önnek a  csapata!