A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
592.534 Ft (466.562 Ft + ÁFA)

EcoFlow Smart Home Combo Panel

Ár:
592.534 Ft (466.562 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5004601012
Cikkszám: I24484
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ECOFLOW
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

EcoFlow okos otthoni panel

Teremtse meg a saját otthoni EcoFlow ökoszisztémáját és készüljön fel minden eshetőségre! Az EcoFlow okos otthoni panelével integrálhatja a kiválasztott EcoFlow DELTA Pro erőműveket az otthonába, amivel megbízható energiaforrást biztosíthat egy esetleg vészhelyzet esetén vagy spórolhat a villanyszámláján a napelemek használatával. Az EcoFlow applikáció használatával pedig kényelmesen kezelheti az egész rendszert. Használjon megbízható energiaforrást és spóroljon a villanyszámlán!

Átfogó ökoszisztéma

Az EcoFlow intelligens vezérlőpanel lehetővé teszi egy olyan kiterjedt ökoszisztéma létrehozását, amely szinte minden helyzetben energiát biztosít az otthonában lévő legtöbb készülék számára. A készülék lehetővé teszi akár 2 DELTA Pro állomás csatlakoztatását és gyors feltöltését, amelyekhez további akkumulátorokat, fotovoltaikus paneleket és az ezekhez tervezett intelligens generátorokat is csatlakoztathat. Ennek eredményeként akár 240 voltos kimeneti feszültséget, akár 7200 wattos teljesítményt és akár 25 kWh kapacitást élvezhet.

Semmi se vesszen kárba!

Vannak olyan helyzetek, amiket nem lehet előre megjósolni, viszont fel lehet rájuk készülni! Az EcoFlow okos otthoni panele tíz áramkörhöz is képes csatlakozni az otthonában. Hogyha esetleg áramkimaradás van, akkor 20 másodperc alatt átkapcsol a DELTA Pro tartalék áramforrásra, így nem kell aggódnia, hogy az eszközei nem kapnak elegendő áramellátást! A DELTA Pro kiegészítő akkumulátora 25kWh-s kapacitást és 7200 W-os teljesítményt nyújt. Az EcoFlow-val könnyedén elbodogul majd egy elhúzódó áramszünet esetén is!

Vezérelje az applikációval

Vezérelje kényelmesen ez eszközeit és felügyelje valós időben az áramfogyasztást az EcoFlow applikációval, amit a GooglePlay-ből és az App Store-ból is ingyenesen letölthet! Kényelmesen változtathat a beállításokon és optimalizálhatja a tartalék energiát, valamint azon is változtathat, hogy milyen energiaforrást használjanak az eszközei. Emellett pedig még azt is ellenőrizheti, hogy napi szinten mennyi áramot használ!

Búcsúzzon el a magas villanyszámlától!

Az EcoFlow okos otthoni panelével csökkentheti az otthoni energiafogyasztását, aminek köszönhetően alacsonyabb lesz a villanyszámlája és pénzt spórolhat! Az EcoFlow applikációval láthatja, hogy mikor használja a legtöbb áramot, ezekben az órákban pedig beállíthatja a készüléket, hogy a DELTA Pro-ból vegye az áramot. Ezután pedig a legolcsóbb módszerrel, napelemmel töltheti fel a készüléket! Ne költsön túl sok pénzt a villanyszámlákra!

Szerezzen energiát különböző forrásokból

Legyen független a hálózati áramtól és készüljön fel a lehetséges áramkimaradásokra! Csak használja az MC4 kompatibilis napelem panelt, hogy feltöltse a DELTA Pro erőművet, majd használja az okos otthoni panelt, hogy ingyenes, megújuló napenergiával lássa el az eszközeit. Hogyha pedig még jobban szeretne felkészülni bármilyen eshetőségre, akkor szerezzen be egy további EcoFlow okosgenerátort.

Praktikus réle modulok

A panel segítségével 10 relé modult is beüzemelhet, amelyekhez hozzárendelheti a ház egyes részeit. Mindegyik külön működik és külön védelmet élvez: 2 modul és egy túláramvédelmi biztosíték tartozik minden modulhoz. Ez azt jelenti, hogy egy esetleg hiba esetén csak a hibás modult kell kicserélnie, a többi részben nem keletkezik kár, valamint értesítést is kap a hibáról az EcoFlow applikáción keresztül, valamint a LED fény is világítani fog a panelen. A készlet 13 modult tartalmaz: 8 db 13A-t és 5 db 16A-t.

A doboz tartalma

  • EcoFlow okos otthoni panel
  • Infinity kábel
  • Fali tartók
  • Csatlakozók
  • 8x 13A Relé modul
  • 5x 16A Relé modul
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó EcoFlow
Név Okos otthoni panel
Súly 9kg
Méret 500x330x120mm
Felszerelés Fali tartók
Csatlakozás EcoFlow Infinity Port
Behatás elleni védelem IP20
Max. száma a csatlakoztatott áramköröknek 10
Névleges rendszerfeszültség 240V
Relémodul névleges áram 6A, 13A, 16A, 20A, 30A
Névleges maximális DELTA Pro bemenet 7200W max. (2x 3600W)
DELTA Pro töltési teljesítmény 6800W max. (2x 3400W)
Max. csatlakoztatott akkumulátor energia 21.6kWh (6x3.6kWh)
Hőmérséklet -20°C - 45°C
Fázisok 1 Pro csatlakoztatva: egyfázisú 240V;
2 Pro csatlakoztatva: egyfázisú 240V;
Max. tartalék tápellátás 1 Pro csatlakoztatva: 3600W;
2 Pro csatlakoztatva: 7200W;
Max. tartalék energia 1 Pro csatlakoztatva: 10.8kWh;
2 Pro csatlakoztatva: 21.6kWh;
Max. napenergia bemenet 1 Pro csatlakoztatva: 1600W;
2 Pro csatlakoztatva: 3200W;
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!